Informace o nadcházejících soutěžích v souvislosti s koronavirem

Vážení sportovní přátelé
VV ČKA prakticky celý den jednal o situaci, která nastala po jednání Bezpečnostní rady státu a rozhodnutí Vlády ČR. Dle tohoto rozhodnutí se s platností ode dneška, tedy úterý 10. 3. 2020, od 18.00 zakazují všechny hromadné akce s účastí více než sto osob.

VV ČKA rozhodl v tuto chvíli takto:
• Finálový turnaj Poháru mladých nadějí (původní termín 15.3.2020) v Olomouci se odkládá na pozdější termín, který bude určen dle aktuální situace.
• Finálový turnaj Poháru juniorů (původní termín 15.3.2020) v Brně se uskuteční. Účastníci dostanou v nejbližší době mailem pokyny od vedoucí soutěže.
• Finálový turnaj Českého poháru dorostu (termín 22.3.2020) v Olomouci - o osudu této akce rozhodne VV ČKA do neděle 15.3.2020 podle aktuální situace a případně dle rozhodnutí příslušných státních institucí.
• Utkání soutěží řízených STK ČKA, tedy ligová utkání - VV ČKA nestanovuje v tuto chvíli pro tato utkání žádná omezení.
• Utkání regionálních soutěží jsou v gesci jednotlivých Krajských kuželkářských svazů, ovšem VV ČKA doporučuje obdobný postup jako u ligových soutěží.
• Utkání Interligy na slovenském území se dle rozhodnutí vlády SR odkládají, utkání na našem území se konat mohou. Další upřesnění je v kompetenci STK Interligy.

VV ČKA nabádá všechny kuželkáře ke zvýšené opatrnosti, dodržování základních hygienických zásad a chování tak, jak jsou popsány na stránkách Ministerstva zdravotnictví, Státního zdravotního ústavu atd. Žádáme všechny hráče, aby dle svého uvážení omezili případný fyzický kontakt mezi sebou, například podávání rukou, líbání apod.

Zároveň apelujeme na zodpovědnost všech hráčů vůči spoluhráčům i soupeřům. Při návratu ze zahraničních oblastí s výskytem koronaviru či v případě podezření na respirační onemocnění nebo blízkého kontaktu s lidmi s respiračním onemocněním dodržujte postupy stanovené vládou ČR a nevystavujte své kolegy, spoluhráče i soupeře nebezpečí.

VV ČKA bude aktuální situaci pečlivě sledovat a o případných dalších krocích či rozhodnutích Vás budeme informovat na našem webu a prostřednictvím Zpravodajů soutěží.

10.3.2020, 18:30

VV ČKA

© 2018-2024 Středočeský krajský kuželkářský svaz. Všechna práva vyhrazena

Search